Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 noiembrie. Veste îngrijorătoare de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 noiembrie. Veste îngrijorătoare de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 noiembrie. Veste îngrijorătoare de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Noi 2019   •   23:10

VREMEA. Vremea va fi în general închisã, se va rãci semnificativ, iar în jumãtatea de est a teritoriului, cu deosebire în Moldova, valorile de temperaturã vor coborâ sub cele normale la aceastã datã. Va ploua în sudul şi în centrul ţãrii, local în est şi în nord şi pe suprafeţe mai mici în rest. În Oltenia şi în Muntenia, izolat cantitãţile de apã vor mai depãşi 10...15 l/mp.

VREMEA.În Carpaţii Meridionali şi Orientali vor predomina ninsorile şi va continua sã se depunã strat de zãpadã, iar în restul zonei montane şi pe arii mai restrânse şi în Moldova, estul Transilvaniei, nordul şi centrul Munteniei şi trecãtor în zona deluroasã a Olteniei vor fi precipitaţii mixte. Izolat, în special în est şi la munte, se va depune polei.

VREMEA.Vântul va avea intensificãri la munte, cu viteze pe creste de 70...90 km/h şi în sudul Banatului unde rafalele vor depãşi 60...65 km/h; intensificãri locale şi temporare vor fi şi în celelalte zone, cu viteze de 45...55 km/h, în special în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între -1...0 grade în Moldova şi în jurul a 12 grade local în Banat şi Crişana. Minimele termice vor fi cuprinse între -5 şi 5 grade.

VREMEA. Presiunea atmosferică va creşte uşor în regiunile vestice, centrale şi sudice.

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close