Antena 3 Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 noiembrie. Vești proaste de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 noiembrie. Vești proaste de la meteorologi

29 Noi 2019   •   18:12
VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 noiembrie. Vești proaste de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

VREMEA. Vremea se va rãci faţã de ziua precedentã şi va deveni normalã pentru aceastã perioadã, exceptând sud-estul ţãrii unde valorile termice diurne se vor menţine uşor mai ridicate faţã de mediile multianuale.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade. Cerul va avea înnorãri şi se vor semnala precipitaţii, ziua în regiunile sudice, estice şi centrale şi izolat în rest, iar noaptea mai ales în cele sud-estice. Va ploua, iar trecãtor precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare în Transilvania şi în zona subcarpaticã a Moldovei, iar în a doua parte a intervalului, mai ales în zona subcarpaticã a Munteniei.

VREMEA. La munte treptat vor predomina ninsorile. Izolat cantitãţile de apã vor acumula 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona de munte, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali şi ale Munţilor Banatului, unde la rafalã se vor atinge viteze de 70...80 km/h, trecãtor spulberând ninsoarea, dar pe suprafeţe mai mici şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului.

VREMEA. Temperaturile minime, mult mai coborâte faţã de noaptea precedentã, îndeosebi în jumãtatea de nord a teritoriului, unde vor fi preponderent negative, se vor situa între -6 şi 4 grade, mai scãzute în depresiuni.

VREMEA. Presiunea atmosferică va creşte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close