Antena 3 CNN Actualitate Social Vremea. Prognoza meteo pentru 6 mai. Temperaturi scăzute pentru această perioadă

Vremea. Prognoza meteo pentru 6 mai. Temperaturi scăzute pentru această perioadă

Vremea va deveni rece pentru prima decadã a lunii mai în special în nord, în centru şi în est, precum şi în zonele submontane.

Vremea. Prognoza meteo pentru 6 mai. Temperaturi scăzute pentru această perioadă
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Mai 2020   •   10:54

În jumãtatea nordicã a ţãrii, cerul va fi mai mult noros şi local va ploua, în timp ce în restul zonelor înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii mai restrânse în sud-est şi doar cu totul izolat în rest.

Ploile vor avea şi caracter de aversã, pe suprafeţe restrânse se vor semnala şi descãrcãri electrice, iar cantitãţile de apã pe izolat vor depãşi 15 l/mp. La munte precipitaţiile vor fi mixte, iar în nordul Carpaţilor Orientali şi în zona înaltã din celelalte masive montane vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zãpadã.

În cea mai mare parte a ţãrii, temporar vor fi intensificãri ale vântului, cu viteze la rafalã în general de peste 45...55 km/h şi local în jurul a 60 km/h cu precãdere în sud-vest şi în centru.

În zona montanã rafalele vor depãşi 60...70 km/h, iar pe creste va sufla tare cu peste 90...110 km/h şi local va fi viscol, condiţii în care vizibilitatea va scãdea semnificativ. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 şi 18 grade.

×
Subiecte în articol: vremea Prognoza meteo pentru 6 mai
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close