Antena 3 CNN Actualitate Șoferul unei ambulanțe a rămas fără permis pentru că a condus cu 142 km/h

Șoferul unei ambulanțe a rămas fără permis pentru că a condus cu 142 km/h

Şoferul ambulanţei, în vârstă de 27 de ani, din Cluj, a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 142 km/ h pe DN2 D, în afara localității Bolotești. În autospecială se afla un pacient cu probleme medicale.

Șoferul unei ambulanțe a rămas fără permis pentru că a condus cu 142 km/h
de Claudia Popovici    |    29 Ian 2021   •   21:55

Potrivit IPJ Vrancea, şoferul le-a spus polițiștilor că transporta un pacient la Galați și că a condus cu viteză deoarece acesta se simțea rău.

După verificarea documentelor însă, a reieşit că mașina pe care o conducea nu are regim prioritar de deplasare.

"În timp ce înmâna documentele polițistului rutier, bărbatul a precizat faptul că vehiculul condus aparține unui societăți private de asistență medicală și transportă o persoană de la Cluj către Galați”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Polițiștii l-au dus pe pacient la cel mai apropiat spital

 "Ulterior, conducătorul auto a menționat faptul că starea pacientului impune transportul la o unitate medicală cât mai apropiată, iar un alt echipaj de poliție rutieră care se afla în zonă a sprijinit deplasarea acestuia către UPU Focșani”, au mai spus reprezentanții IPJ Vrancea.

Şoferul a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile

"Facem precizarea că autovehiculul în cauză nu face parte din nicio categori de autovehicule cu regim prioritar de deplasare”, au mai spus reprezentanții IPJ Vrancea.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close