Antena 3 Actualitate Şoferii au început să-l „lumineze” pe Boc: Şi-au pus maşinile pe avarie în semn de protest

Şoferii au început să-l „lumineze” pe Boc: Şi-au pus maşinile pe avarie în semn de protest

de Antena3.ro    |    31 Mar 2011   •   09:19
 Şoferii au început să-l „lumineze” pe Boc: Şi-au pus maşinile pe avarie în semn de protest
Sursa foto: Foto: europeancarweb.com

Şoferii au început deja să răspundă apelului lansat de Antena 3 şi să-l „lumineze” pe Emil Boc referitor la problemele cu care se confruntă. În mai multe zone din Capitală, şoferii au început să-şi aprindă farurile şi să pună maşinile pe avarie, transmite corespondentul Antena 3.

Pe 31 martie, la Antena 3 veţi vedea pe parcursul întregii zile ediţii speciale dedicate, aşa după cum a anunţat premierul Emil Boc, ieşirii României din recesiune.

Vom vedea ce înseamnă acest lucru şi vă cerem şi dumneavoastră părerea: Credeţi că veţi trăi mai bine de la 1 aprilie, aşa cum ne spun reprezentanţii puterii?

Începând cu ora 9, oriunde se află în ţară, românii sunt rugaţi să aprindeţi farurile şi să pună maşinile pe avarie timp de 5 minute.

Luminaţi-l pe Boc, faceţi-l să vadă realităţile crunte cu care vă confruntaţi!

 


Opinia dumneavoastră contează pentru noi. Vrem să ştim ce credeţi. Oare, de mâine, chiar o va duce mai bine România? Vom simţi în viaţa de zi cu zi că lucrurile, în sfârşit , merg spre bine? De mâine, vom putea face faţă altfel preţurilor în creştere?

Aşteptăm opiniile dumneavoastră prin sms, la numărul  1211 sau pe adresa de email [email protected] De asemenea, puteţi încărca imagini de la protestul din trafic pe videonews.ro.
 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close