Antena 3 CNN Actualitate Şoferii au început să-l „lumineze” pe Boc: Şi-au pus maşinile pe avarie în semn de protest

Şoferii au început să-l „lumineze” pe Boc: Şi-au pus maşinile pe avarie în semn de protest

Şoferii au început deja să răspundă apelului lansat de Antena 3 şi să-l „lumineze” pe Emil Boc referitor la problemele cu care se confruntă. În mai multe zone din Capitală, şoferii au început să-şi aprindă farurile şi să pună maşinile pe avarie, transmite corespondentul Antena 3.

 Şoferii au început să-l „lumineze” pe Boc: Şi-au pus maşinile pe avarie în semn de protest
Sursa foto: Foto: europeancarweb.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Mar 2011   •   09:19

Pe 31 martie, la Antena 3 veţi vedea pe parcursul întregii zile ediţii speciale dedicate, aşa după cum a anunţat premierul Emil Boc, ieşirii României din recesiune.

Vom vedea ce înseamnă acest lucru şi vă cerem şi dumneavoastră părerea: Credeţi că veţi trăi mai bine de la 1 aprilie, aşa cum ne spun reprezentanţii puterii?

Începând cu ora 9, oriunde se află în ţară, românii sunt rugaţi să aprindeţi farurile şi să pună maşinile pe avarie timp de 5 minute.

Luminaţi-l pe Boc, faceţi-l să vadă realităţile crunte cu care vă confruntaţi!

Opinia dumneavoastră contează pentru noi. Vrem să ştim ce credeţi. Oare, de mâine, chiar o va duce mai bine România? Vom simţi în viaţa de zi cu zi că lucrurile, în sfârşit , merg spre bine? De mâine, vom putea face faţă altfel preţurilor în creştere?

Aşteptăm opiniile dumneavoastră prin sms, la numărul  1211 sau pe adresa de email [email protected]. De asemenea, puteţi încărca imagini de la protestul din trafic pe videonews.ro.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close