Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a tractat un schior prin Bucureşti: Ne-am spus - ?now or never!? (VIDEO)

Şoferul care a tractat un schior prin Bucureşti: Ne-am spus - ?now or never!? (VIDEO)

Şoferul care a tractat un schior prin Bucureşti: Ne-am spus - ?now or never!? (VIDEO)
28 Ian 2010   •   23:01

?Treaba asta nu a fost pripăcită prea mult, ne-am uitat ce condiţii sunt afară şi ne-am spus: now or never! (acum ori niciodată)?. Asta a declarat, joi, la Sinteza Zilei, şoferul care a tractat recent un schior pe străzile Capitalei.


El a continuat precizând că nu se aştepta la o asemenea mediatizare a filmuleţului şi că nu ar mai repeta isprava, deoarece ?ne gândim să nu fi dat un exemplu prost?...
De asemenea publicul a aflat acum că cei doi sunt prieteni buni de ceva vreme, şi cel care a schiat este un profesionist al acestui sport, ce se pregăteşte pentru examenul de instructor de schi.

La ultima ninsoare serioasă din Bucureşti, doi tineri temerari s-au gândit să facă ceva ieşit din comun. Schiorul şi-a luat echipamentul de munte şi a început plimbarea cu schiurile pe bulevardul Dacia. A luat în mâini coarda care era legată de o maşină şi a plecat.

Cu sfoara bine strânsă în mâini schiorul a facut cristiane pe străzile Bucureştiului. În cele din urmă, cei doi au fost opriţi de un echipaj de poliţie şi amendaţi.

Filmuleţul cu slalomul prin Capitală al schiorului bucureştean a făcut senzaţie printre internauţii români, el fiind prezentat şi de canalale mass-media.

ŞOFERUL SCHIORULUI, LA Sinteza Zilei



SCHI PE STRĂZILE DIN BUCUREŞTI


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close