Antena 3 CNN Actualitate Șoferul care făcea live pe Facebook la volan și a provocat moartea a două femei și un copil, reținut de polițiști

Șoferul care făcea live pe Facebook la volan și a provocat moartea a două femei și un copil, reținut de polițiști

Șoferul care făcea live pe Facebook la volan și a provocat moartea a două femei și un copil, reținut de polițiști
12 Aug 2019   •   11:26

Bărbatul vinovat de producerea accidentului de duminică, din satul Văcăreni, soldat cu decesul a trei persoane, va fi prezentat luni instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache.

"La data de 12 august, conducătorul auto implicat în accidentul de pe raza localităţii Văcăreni, a fost reţinut, pe bază de ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile", a menţionat reprezentanta IPJ.

Bărbatul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

"La testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o concentraţie de 0,14 miligrame litri alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului", a precizat Irina Manolache.

Citiți și Accident cumplit pe drumul care leagă Constanța de Tulcea! Oameni spulberați din cauza unui șofer care se filma live pe Facebook

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close