Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit pe drumul care leagă Constanța de Tulcea! Oameni spulberați din cauza unui șofer care se filma live pe Facebook

Accident cumplit pe drumul care leagă Constanța de Tulcea! Oameni spulberați din cauza unui șofer care se filma live pe Facebook

Accident cumplit pe drumul care leagă Constanța de Tulcea! Oameni spulberați din cauza unui șofer care se filma live pe Facebook
Sursa foto: foto- Pexels
12 Aug 2019   •   08:40

UPDATE Femeia însărcinată în șapte luni a murit. 

Accident şocant pe drumul care leagă Constanţa de Tulcea. O cursă nebună, filmată şi transmisă live pe Facebook, a spulberat trei vieţi nevinovate - o bătrână, un copil şi o femeie însărcinată, iar o altă victimă a ajuns la spital.

Cu toţii erau în curte, când un şofer băut care gonea cu o viteză excesivă, a scăpat autoturismul de sub control şi a sărit de pe şosea direct în curtea oamenilor. Ulterior maşina a luat foc.

Doi oameni, un copil de numai trei ani şi o femeie de 79 de ani au murit pe loc. Salvatorii au ajuns de urgenţă la faţa locului, unde a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Alţi doi oameni din curte au fost răniţi, printre care şi o tânără însărcinată în 7 luni, care la spital a intrat în stop cardio-respirator. Din autoturismul cuprins de flăcări, pasagerii au fost scoşi în viaţă şi au fost şi ei transportaţi la spital. Şoferul, însă, dispăruse.

Individul a fost dus la secţie, iar, pe numele lui, poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, dar şi părăsirea locului accidentului.

×
Subiecte în articol: accident Tulcea oameni sofer
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close