Accident cumplit pe drumul care leagă Constanța de Tulcea! Oameni spulberați din cauza unui șofer care se filma live pe Facebook

12 Aug 2019   •   08:40
Accident cumplit pe drumul care leagă Constanța de Tulcea! Oameni spulberați din cauza unui șofer care se filma live pe Facebook foto- Pexels

UPDATE Femeia însărcinată în șapte luni a murit. 

accident şocant pe drumul care leagă Constanţa de Tulcea. O cursă nebună, filmată şi transmisă live pe Facebook, a spulberat trei vieţi nevinovate - o bătrână, un copil şi o femeie însărcinată, iar o altă victimă a ajuns la spital.

Cu toţii erau în curte, când un şofer băut care gonea cu o viteză excesivă, a scăpat autoturismul de sub control şi a sărit de pe şosea direct în curtea oamenilor. Ulterior maşina a luat foc.

Doi oameni, un copil de numai trei ani şi o femeie de 79 de ani au murit pe loc. Salvatorii au ajuns de urgenţă la faţa locului, unde a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Alţi doi oameni din curte au fost răniţi, printre care şi o tânără însărcinată în 7 luni, care la spital a intrat în stop cardio-respirator. Din autoturismul cuprins de flăcări, pasagerii au fost scoşi în viaţă şi au fost şi ei transportaţi la spital. Şoferul, însă, dispăruse.

Individul a fost dus la secţie, iar, pe numele lui, poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, dar şi părăsirea locului accidentului.

Parteneri
sati
x close