Antena 3 CNN Actualitate Soldat rus, dezvăluiri cutremurătoare către mama sa: "Căutăm muniţie să ne împuşcăm în picioare să nu mai stăm pe front. Echipajul nostru este în pericol"

Soldat rus, dezvăluiri cutremurătoare către mama sa: "Căutăm muniţie să ne împuşcăm în picioare să nu mai stăm pe front. Echipajul nostru este în pericol"

Soldații ruşi caută soluţii pentru a nu mai participa la războiul din Ucraina. Unii dintre ei aleg să comită gesturi extreme pentru că echipajul lor nu mai are echipament de luptă, spun înregistrările interceptate de serviciile secrete din Ucraina (SBU). Iată ce dezvăluiri i-a făcut un soldat rus mamei sale.

Soldat rus, dezvăluiri cutremurătoare către mama sa: "Căutăm muniţie să ne împuşcăm în picioare să nu mai stăm pe front. Echipajul nostru este în pericol"
Sursa foto: hepta
de Claudia Popovici    |    18 Mar 2022   •   22:34

În cea de-a treia săptămână de război armata rusă este demoralizată și se simte învinsă este armata ucraineană.

O arată dialogul dintre un militar rus cu mama lui, dialog care a fost interceptat de serviciile secrete din Ucraina.

Potrivit dialogului, mama soldatului spune că vrea să meargă la baza militară să le spună superiorilor că are nevoie de ajutorul lui si e nevoie să vină acasă.

În replică, militarul rus a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare. 

"Nu mă vor trimite înapoi. Cei care au refuzat să se înroleze au primit 8 ani de închisoare!

Avem deja 120 de oameni care au fost trimiși înapoi la spital cu răni.

Până acum avem 120 de oameni răniţi şi 200 de oameni "cargo 200".

Echipajul nostru nu mai e echipat pentru luptă, adică dacă ne atacă suntem morți.

Nu mai avem tancuri, nu a mai rămas nimic. Ucrainenii le-au aruncat in aer cu mortarele. Îţi voi spune un secret.

Vrem să găsim gloanțe ucrainene de calibru 7.62 să ne împușcăm unul pe altul în picior ca sa ne trimită înapoi la spital în Bundennovsk.

Sper ca Dumnezeu să ne ţină în viaţă până atunci", spune soldatul rus mamei sale care îl lacrimi se roagă ca fiul ei să fie bine. 

Ce a pierdut armata rusă în cele trei săptămâni de război de până acum

Numărul morților este în creștere în războiul din Ucraina, iar armata lui Vladimir Putin înregistrează pierderi din ce în ce mai mari la capitolul echipamente militare, spun oficialii ucraineni.

Potrivit acestora, în jur de 13.800 de militari ruși au murit în timpul conflictului, dar aceasta este o cifră care nu a fost confirmată și din alte surse.

De asemenea, Forțele Armate ale Ucrainei indică o creștere importantă a pierderilor de echipament militar în tabăra rusă.

Partea ucraineană susține că pe lista cu pierderi ale rușilor sunt 84 de avioane, 108 elicoptere, 430 de tancuri, 1.375 de mașini blindate, 190 de sisteme de artilerie, 60 de rezervoare de combustibil, 2 ambarcațiuni și 819 vehicule.

Pierderile au fost înregistrate în perioada 24 februarie- 16 martie 2022.

×
Subiecte în articol: Ucraina militari rusi armament
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close