Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu, despre planul de restructurare al companiei TAROM: "Răbdarea mea ajunge la limită"

Sorin Grindeanu, despre planul de restructurare al companiei TAROM: "Răbdarea mea ajunge la limită"

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a spus că planul de restructurare al TAROM, agreat cu Comisia Europeană, trebuie implementat cât mai repede. De asemenea, ministrul a mărturisit că răbdarea lui a ajuns la limită în legătură cu managementul companiei.

Sorin Grindeanu, despre planul de restructurare al companiei TAROM: "Răbdarea mea ajunge la limită"
Sursa foto: Sorin Grindeanu/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    21 Iul 2022   •   16:58

Ministrul Transporturilor a discutat, în urmă cu două săptămâni, cu oficialii europeni de la Bruxelles, despre soarta companiilor TAROM şi CFR Marfă.

Sorin Grindeanu spune că planul de restructurare al TAROM trebuie pus în aplicare cât mai repede.

Grindeanu: "Răbdarea mea ajunge la limită în legătură cu managementul Tarom"

"Răbdarea mea ajunge undeva la limită legat de management și de ce se întâmplă la TAROM"  și am transmis aceste lucruri. Eu îmi doresc ca acest plan de salvare, pot să folosesc acest cuvânt, să fie pus în practică, astfel încât să primim ajutor și astfel încât compania să fie salvată și nu voi ezita să iau decizii indiferent de consecințe ca să încerc să salvez compania TAROM", a spus Sorin Grindeanu. 

Ministrul susține că TAROM este un brand național pe care România nu își permite să-l piardă

"Sunt optimist, dar asta nu înseamnă că nu voi lua decizii rapide în ceea ce însemnă TAROM”, a adăugat Grindeanu.

Potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook, la sfârşitul lunii iunie, Sorin Grindeanu, spunea că a avut discuții constructive despre soarta companiilor TAROM și CFR Marfă.

"Astăzi, la Bruxelles, împreună cu Vicepreședintele Comisiei Europene, Margrethe Vestager, am agreat cea mai bună soluție pentru restructurarea Tarom.

Variantele de lucru discutate și convenite vor asigurara stabilitatea economică a acestei companii.

Pentru CFR Marfă am stabilit principiile pe baza cărora va fi recuperat ajutorul de stat acordat acestui transportator feroviar.

Au fost conveniți inclusiv parametrii în care poate funcționa un operator care să deservească interesele comerciale și strategice ale statului român", scria ministrul Grindeanu, pe 29 iunie.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close