Antena 3 CNN Actualitate Soţia românului dispărut în Noua Zeelandă: Soţul meu este un om foarte precaut. Nu îmi dau seama cum a căzut în apă

Soţia românului dispărut în Noua Zeelandă: Soţul meu este un om foarte precaut. Nu îmi dau seama cum a căzut în apă

Soţia românului dispărut în Noua Zeelandă: Soţul meu este un om foarte precaut. Nu îmi dau seama cum a căzut în apă
Sursa foto: Foto: Antena 3
04 Ian 2012   •   13:15
Soţia românului dispărut în Noua Zeelandă a acceptat să vorbească, în exclusivitate pentru Antena 3, despre dispariţia soţului ei. Kinga Muncus-Nagy a precizat că biologul va fi căutat în continuare de colegii lui.  Femeia încă mai speră că soţul ei va fi găsit în viaţă.

Soţul meu a plecat la sfârşitul lunii octombrie, iar programul tine până în aprilie. Soţul meu şi-a dorit foarte mult timp să ajungă acolo şi a căutat pe internet. A dat de acest program de conservare şi a fost selectat”, a povestit Kinga Muncus-Nagy.

Ştiu ca soţul meu este un om foarte precaut şi nu se aventurează în situaţii periculoase. Pur şi simplu nu pot să-mi dau seama cum a căzut în apă” a adăugat soţia biologului dispărut.

Nevasta românului a vorbit ultima oară cu Mihai de Revelion. Femeia va pleca în Noua Zeelandă pentru a ajuta echipele de salvare în căutările lor.

Mihai Muncus-Nagy a dispărut luni în nord-estul Noii Zeelande. Românul de 33 de ani lucra de două luni ca voluntar pentru departamentul de conservare a mediului înconjurător.

Potrivit oficialilor, cel mai probabil românul a căzut de pe o stâncă în apă. Echipele de intervenţie au fost mobilizate şi l-au căutat în ultimele două zile.
Operaţiunile de căutare au continuat şi în data de 4 ianuarie, fiind întrerupte la lăsarea nopţii.
 


×
Subiecte în articol: Noua Zeelanda
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close