Antena 3 CNN Actualitate Şpagă în direct: Doi inspectori, filmaţi în timp ce luau mită o ciocolată

Şpagă în direct: Doi inspectori, filmaţi în timp ce luau mită o ciocolată

Şpagă în direct: Doi inspectori, filmaţi în timp ce luau mită o ciocolată
28 Oct 2008   •   14:31

Doi angajaţi de la Inspecţia Sanitară Sibiu au fost filmaţi în timp ce luau şpagă de la o vânzătoare. Inspectorii i-au cerut femeii două bancnote de 50 de lei şi o ciocolată, ca să nu amendeze magazinul pentru că au găsit praf sub tejghea.
În imaginile filmate de camerele de supraveghere ale magazinului se vede, mai întâi, cum vânzătoarea pune ceva în mâna unuia dintre inspectori. O ciocolată, pe care femeia nu ar fi plătit-o, povesteşte ea. Apoi dă un telefon.
După câteva momente, vânzătoarea se întoarce cu un portofel, din care scoate două hârtii, pe care le pune pe masă. Apoi, povesteşte vânzătoarea, femeia a luat banii şi i-a strecurat în buzunarul colegului, gest care se poate vedea şi în imagini.
Inspectorii au negat că ar fi luat banii, chiar şi după ce au văzut imaginile. Extrem de surprinşi au fost şi şefii lor, mai ales că, spun ei, cei doi sunt inspectori cu experienţă.
Femeia ar fi trebuit să iasă la pensie în luna noiembrie. Până când cercetarea în acest caz va fi soluţionată, celor doi inspectori le-a fost sistată activitatea.

Antena 3

×
Subiecte în articol: spaga
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close