Antena 3 CNN Actualitate Spărgători de case, prinşi în timp ce jefuiau un fost comisar (VIDEO)

Spărgători de case, prinşi în timp ce jefuiau un fost comisar (VIDEO)

Spărgători de case, prinşi în timp ce jefuiau un fost comisar (VIDEO)
10 Noi 2008   •   20:20

Doi hoţi de lux din Ungaria şi-au ales cea mai neinspirată ţintă din viaţa lor: casa fostului şef al Poliţiei din Satu Mare. Spărgătorii profesionişti au fost prinşi în flagrant, chiar în timp ce-l jefuiau pe fostul comisar.
Curajul şi ingeniozitatea hoţilor maghiari îi uimiseră de mai multe ori pe anchetatorii români. Spărgătorii de lux atacau doar dacă stăpânii vilelor erau acasă. Şi asta pentru că majoritatea dezactivau senzorii de mişcare şi celelalte măsuri de siguranţă.
Cu ajutorul unei substanţe speciale, hoţii topeau termopanul şi reuşeau să deschidă uşile. Furau doar banii şi bijuteriile pe care le găseau la îndemână, apoi căutau valori şi în maşinile din garaj. Toată operaţiunea nu dura mai mult de un sfert de oră, lucru care s-ar fi întâmplat şi de această dată, dacă hoţii şi-ar fi ales mai cu atenţie ţinta.
Poliţiştii au organizat acţiuni în zone preferate de aceşti hoţi, zone cu multe case tip vilă, renovate recent, cu aspect exterior foarte frumos. Hoţii habar n-aveau că o patrulă de poliţie îi urmărea de câteva minute. Mai mult, casa pe care se pregăteau să o spargă era chiar vila fostului şef al poliţiei judeţene.
Deşi au reacţionat violent şi au luat-o la fugă, hoţii au fost prinşi la timp.
Cei doi hoţi de lux au fost arestaţi preventiv şi riscă ani grei de închisoare.

Observator

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close