Antena 3 CNN Actualitate Spargeri de maşini pa Valea Prahovei. 14 autoturisme prădate de hoţi miercuri noapte

Spargeri de maşini pa Valea Prahovei. 14 autoturisme prădate de hoţi miercuri noapte

Spargeri de maşini pa Valea Prahovei. 14 autoturisme prădate de hoţi miercuri noapte
13 Noi 2008   •   21:48

Spargeri de maşini pe bandă rulantă, pe Valea Pravovei. În Câmpina, Sinaia, Buşteni, Azuga şi Predeal, poliţia a fost asaltată de reclamaţii. Şi chioşcurile de suveniruri au fost victimele spărgătorilor.
Hoţii au acţionat miercuri noapte. Se pare că aceştia spărgeau geamurile autoturismelor şi furau ce le cădea la îndemână. Şapte maşini sparte la Buşteni, câte două la Sinaia, Azuga, Câmpina şi una Predeal. Acesta este bilanţul spargerilor de miercuri noapte.
De dimineaţă proprietarii au mers la Poliţie şi au depus plângere. Se pare că vandalii nu s-au mulţumit doar cu maşinile. Ei au au spart şi lacătele a 20 de chioşcuri de suveniruri de lângă castelul Peleş. De acolo, însă, nu au furat nimic.
Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi încearcă să identifice maşina cu care ar fi circulat aceştia, cu ajutorul camerelor de supravegere instalate pe DN1. Oamenii legii cred că au de-a face cu un grup de spărgători profeşionişti. Este posibil ca hoţii să fi vandalizat cioşcurile pentru le îngreuna ancheta oamenilor legii privind spargerile maşinilor. Dacă vor fi prinşi, suspecţii riscă între 3 şi 5 ani de închisoare pentru furt calificat.

Observator

×
Subiecte în articol: valea prahovei
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close