Antena 3 CNN Actualitate Spital din Capitală, la standarde europene. Spitalul de ortopedie Foişor, modernizat cu aproape 40 milioane euro

Spital din Capitală, la standarde europene. Spitalul de ortopedie Foişor, modernizat cu aproape 40 milioane euro

Spital din Capitală, la standarde europene. Spitalul de ortopedie Foişor, modernizat cu aproape 40 milioane euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Apr 2014   •   12:37

Există un spital de stat în România unde pacienţii au parte de tot confortul. Vorbim despre singurul spital de ortopedie din ţară modernizat de la temelii. Primarul general al Capitalei a verificat astăzi lucrările în care s-au investit 38 de milioane de euro. 


Pacienţii din Spitalul de Ortopedie Foişor sunt surprinşi când intră în saloanele proaspăt renovate. Unitatea medicală se află de un an într-un amplu proces de reconstrucţie, extindere şi modernizare
 
Pacienţii sunt trataţi ca la ei acasă. Sunt supravegheaţi, au internet, iar singura lor problemă este televizorul - au două aparate în acelaşi salon şi îi cam încurcă. 
 
Spitalul de Ortopedie Foişor se extinde de la 4.000 mp la 17.000 mp, astfel că numărul de paturi şi de săli de intervenţie chirurgicală va fi dublu. În fiecare an vor fi operaţi aproximativ 6.000 de pacienţi. 
 
Primarul general Sorin Oprescu a verificat stadiul lucrărilor la noul spital, mai ales că investiţia totală este de 38  milioane de euro. 
 
Al doilea spital modernizat cu bani tot de la Primăria Capitalei va fi Spitalul Clinic de Copii Victor Gomoiu. 
 

×
Subiecte în articol: renovare modernizare Sorin Oprescu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close