Antena 3 Actualitate Spitalul de Arşi: Unul dintre cei doi răniţi în accidentul de la Mina Petrila a decedat

Spitalul de Arşi: Unul dintre cei doi răniţi în accidentul de la Mina Petrila a decedat

22 Iun 2012   •   11:23
Spitalul de Arşi: Unul dintre cei doi răniţi în accidentul de la Mina Petrila a decedat

Unul dintre cei doi răniţi în accidentul de la Mina Petrila, care avea arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, a decedat în noaptea de joi spre vineri, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, Călin Ciontu, citat de Mediafax.
   
Celălalt pacient adus în 18 iunie la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, care are arsuri pe aproximativ 40 la sută din suprafaţa corpului, este în continuare în stare crtitică, a spus medicul Călin Ciontu.
   
Dănuţ Codreanu, şef de brigadă la Mina Petrila, în vârstă de 43 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 60 la sută din suprafaţa corpului în urma accidentului care a avut loc la Mina Petrila.
   
În accident a fost rănit şi Cătălin Şerban, 40 de ani, adjunct şef de sector, acesta având arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului.
   
Cei doi angajaţi ai Minei Petrila, care făceau lucrări de sondare în subteran, au fost aduşi în 18 iunie de la Petroşani la Spitalul de Arşi din Bucureşti, cu un elicopter al MAI. Aceştia au fost opăriţi cu apă fierbinte provenită din găurile de sondă.
   
Şeful Serviciului Securitate şi Sănătate în Muncă Petroşani din ITM Hunedoara, Ileana Bodea, afirma că nu se poate spune că a fost o explozie, cei doi fiind arşi de o soluţie folosită, care a devenit fierbinte.
   
La Mina Petrila se desfăşoară cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care cei doi angajaţi au fost arşi.
   

×
Subiecte în articol: decedat raniti Spitalul de Arsi

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close