Antena 3 CNN Actualitate Spitalul din România în care Facebook a fost interzis!

Spitalul din România în care Facebook a fost interzis!

Spitalul din România în care Facebook a fost interzis!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Dec 2015   •   09:43

Angajaţii Spitalului Judeţean Brăila nu mai pot accesa site-ul Facebook de pe calculatoarele instituţiei. Decizia îi aparține managerului spitalului județean, sătul ca angajații săi să stea pe Facebook.

Managerul spitalului, Mihail Iugulescu, a făcut un sondaj în serverele de calculatoare şi a constatat că acestea erau încărcate cu accesări pe reţeaua socială.

”În urma cu un an de zile am interzis personalului medical să acceseze site-uri exterioare, cu excepţia ministerului şi a tot ce ne interesează pe noi. Recent am luat hotărârea să blochez accesările şi de la tot personalul TESA. Am mers de câteva ori prin birouri şi am văzut mereu ecrane cu Facebook, toată ziua lumea stătea pe Facebook. Aşa că l-am interzis, am blocat accesarea, aşa încât dacă dau click să intru pe site, serverul mă întoarce în pagina de web a spitalului Brăila. Toată ziua se stătea să se vadă cine a mai postat, ce a mai postat şi uitau să muncească astfel că, de la prânz se apucau oamenii de lucru în condiţiile în care începeau programul la 8
”, a declarat dr. Mihail Iugulescu.
Continuarea pe adevărul.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close