Antena 3 CNN Actualitate Sport de performanţă în frig! De ce a rămas Clubul Sportiv din Mehedinţi fără căldură

Sport de performanţă în frig! De ce a rămas Clubul Sportiv din Mehedinţi fără căldură

Sport de performanţă în frig! De ce a rămas Clubul Sportiv din Mehedinţi fără căldură
Sursa foto: Foto: Mediafax
20 Dec 2011   •   07:24

Sportivii din Mehedinţi au de ales: apă curentă şi căldură sau recompensele lunare în bani. Conducerea Clubului Municipal a renunţat al confortul sportivilor pentru a-i putea plăti. Problemele cu banii sunt vechi şi cunoscute de autorităţi dar ignorate, deşi clubul se mândreşte cu medaliaţi la judo, box, nataţie, canotaj şi lupte.

Lipsa banilor a fost mereu o problema pentru clubul sportiv din Mehedinti. Aşa că pentru a obtine banii pentru răsplătirea performanţelor din acest an, directorul CSM Drobeta a hotărât să renunţe la căldura imobilului bazinului Olimpic. Cu banii economisiţi au fost premiaţi 24 de sportivi cu performanţe deosebite.
 
Antrenorii spun că sportivii merită primele, dar sunt dezamăgiţi de faptul că au fost nevoiţi să renunţe la antrenamente pentru că nu mai au căldură. Deşi sportivi aduc zeci de medalii anul în judeţ,  părintii  sunt cei care trebuie să scoată lunar bani din buzunar pentru deplasări si echipamente.

În ultimii ani, mai mulţi sportivi importanţi au renunţat la contractele cu CSM Drobeta pe motiv că eforturile lor nu au fost răsplătite.




×
Subiecte în articol: sport bazin canotaj medalie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close