Antena 3 Actualitate Staţia Berceni a fost evacuată, marți dimineață, după descoperirea unui colet suspect. Alarma a fost falsă

Staţia Berceni a fost evacuată, marți dimineață, după descoperirea unui colet suspect. Alarma a fost falsă

28 Feb 2017   •   09:16
Staţia Berceni a fost evacuată, marți dimineață, după descoperirea unui colet suspect. Alarma a fost falsă
Sursa foto: Foto: Agerpres

UPDATE: Staţia Berceni de pe Magistrala II de metrou Berceni - Pipera a fost redeschisă în jurul orei 10:00 în condiţiile în care alarma privind coletul suspect a fost falsă, anunţă Metrorex. 

Staţia Berceni de pe Magistrala II de metrou Berceni - Pipera a fost evacuată marţi, în jurul orei 8:44, din motive de securitate, respectiv din cauza unei alerte care viza existenţa unui colet suspect, iar trenurile circulă numai până în staţia Dimitrie Leonida, a anunţat Metrorex. 

"Astăzi, 28 februarie 2017, ora 08:44, mecanicul unui tren de metrou a primit de la călători informaţia despre existenţa unui colet suspect. Din motive de securitate, a fost evacuată staţia Berceni. Trenurile vor circula numai până în staţia Dimitrie Leonida. Trenul în care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezervă din aceeaşi staţie", precizează Metrorex. 

Dispecerii Metrorex au aplicat procedura specifica pentru astfel de situaţii de urgenţă şi au anunţat echipele de intervenţie.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close