Antena 3 Actualitate Ştirea Zilei: TVA 22% sau 25%?

Ştirea Zilei: TVA 22% sau 25%?

04 Mai 2010   •   20:12
Ştirea Zilei: TVA 22% sau 25%?

Cele mai importante evenimente ale zilei sunt dezbătute pe larg în cadrul emisiunii ?Ştirea Zilei? alături de Gabriela Vrânceanu Firea.

După 4 guvernări Boc, a venit scadenţa. După ce deciziile sale au alimentat criza, după ce a crescut cheltuielile, în timp ce veniturile la buget au scăzut, guvernul pare să fi rămas fără alte opţiuni decât creşterea otrăvitoare a taxelor. Ministerul de finanţe şi FMI ar lua în calcul mărirea TVA la 25 sau 22 la sută de la 1 iulie şi a cotei unice la 20 la sută , susţin surse guvernamentale. Dacă veştile rele se vor adeveri, va urma o explozie a preţurilor şi a numărului de şomeri. FMI ia în calcul chiar întreruperea acordului, dacă guvernul nu va lua măsurile dure pe care n-a fost în stare să le ia până acum.

Olguţa Vasilescu, Ioan Ghişe, Dragoş Frumosu şi György Frunda sunt invitaţii Gabrielei Vrânceanu Firea în această seară la Ştirea Zilei, pe Antena 3 de la ora 20.

Tema Zilei ? ?TVA 22% sau 25%??


PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close