Antena 3 CNN Actualitate Sub ochii poliţistului. Două femei au bătut o vânzătoare care a refuzat să le vândă o sticlă de vin fără 70 de bani (VIDEO)

Sub ochii poliţistului. Două femei au bătut o vânzătoare care a refuzat să le vândă o sticlă de vin fără 70 de bani (VIDEO)

Sub ochii poliţistului. Două femei au bătut o vânzătoare care a refuzat să le vândă o sticlă de vin fără 70 de bani (VIDEO)
Sursa foto: vanzatoare batuta sticla vin
05 Feb 2009   •   14:05

O vânzătoare dintr-un magazin din Târgovişte a fost bătută de două cliente, fiindcă a refuzat să le dea acestora o sticlă de vin, pentru că le lipseau 70 de bani. Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii unui poliţist comunitar, care nu a intervenit în nici un fel şi le-a lăsat pur şi simplu pe agresoare să plece.
Enervate de refuzul vânzătoarei de a le da sticla de vin, cele două cliente au luat-o pe aceasta la bătaie. Femeia declară că a fost lovită cu pumnii şi picioarele.
În timpul scandalului, în magazin a intrat şi un poliţist comunitar, care nu a intervenit în niciun fel. Mai mult, acesta nici măcar nu a anunţat Poliţia. Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale magazinului.
Poliţiştii au fost sesizaţi chiar de patronul magazinului iar vânzătoarea va depune plângere împotriva celor două agresoare.

Antena 3

×
Parteneri
Metoda prin care românii au păcălit automatele de reciclare
x close