Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Sebastian Ghiță face dezvăluiri uluitoare la Parchetul General, în dosarul Kovesi

Subiectiv: Sebastian Ghiță face dezvăluiri uluitoare la Parchetul General, în dosarul Kovesi

Subiectiv: Sebastian Ghiță face dezvăluiri uluitoare la Parchetul General, în dosarul Kovesi
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Oct 2016   •   20:13

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marți, la Parchetul General, indicativul avionului folosit pentru a obține semnăturile necesare lui Kovesi, susțin surse citate de stiripesurse.ro, prezentate la Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

Cea mai nouă probă depusă astăzi la parchet vine să întărească autodenunțul său, în care susţine că a participat, alături de alţi demnitari ai statului român, la măsluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a Laurei Codruţa Kovesi.

Ghiță ar fi declarat că a fost însoțit la Cluj de ministrul Delegat pentru Învățământul Superior, Mihnea Costoiu, pentru a-l convinge pe profesorul Gheorghe Mateuț să-i dea girul Laurei Codruța Kovesi.

Cu toate acestea, jurnalistul Adina Anghelescu a afirmat, la Antena 3, că deputatul a dus la Parchetul General ”mai multe printuri de pe articole de presă și bloguri, precum și o coală A4 pe care apare avionul, tip reclamă”.

”Mai știu că ar fi spus: acesta este avionul cu care m-am deplasat la Cluj; și cu asta basta”, a spus Adina Anghelescu, la Antena 3.

Cu toate acestea, Adina Anghelescu a afirmat că procurorii ar putea lămuri foarte simplu dacă ce spune Sebastian Ghiță este adevărat, verificând dacă a avut loc zborul spre Cluj cu acest avion, precum și dacă pasagerii au fost cei menționați de deputat în autodenunț.

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Subiectiv
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close