Antena 3 CNN Actualitate Suma imensă pe care o plăteşte CNADNR ca să nu doarmă muncitorii la program

Suma imensă pe care o plăteşte CNADNR ca să nu doarmă muncitorii la program

Suma imensă pe care o plăteşte CNADNR ca să nu doarmă muncitorii la program
29 Noi 2015   •   22:53

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) organizeaza o licitatie deschisa pentru atribuirea unui contract cu o valoare estimata intre 4,36 si 5,15 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de supraveghere a lucrarilor variantei de ocolire Satu Mare, potrivit unui anunt de participare publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, scrie ziare.com.

Potrivit anuntului, contractul va fi incheiat pentru o perioada de 51 de luni de la data atribuirii. Termenul limita de depunere a ofertelor este 14 ianuarie 2016, ora 9:50. Finantarea se face de la bugetul de stat.

Compania care va castiga licitatia trebuie sa supervizeze constructia variantei de ocolire a Municipiului Satu Mare.

"Valoarea estimata a contractului este de 4,36 milioane lei, fara TVA si include suma de 394.120 lei, fara TVA, reprezentand cheltuieli diverse si neprevazute in valoare de 10%. Valoarea estimata totala include si achizitionarea ulterioara de noi servicii similare, aceasta fiind de 5,15 milioane lei, fara TVA", potrivit anuntului.

Ofertantul trebuie sa demonstreze ca a inregistrat o cifra de afaceri medie globala pe ultimii trei ani egala sau mai mare de 3,9 milioane lei.

×
Subiecte în articol: CNADNR
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close