Antena 3 CNN Actualitate Surse din spital, despre starea lui Vasile Turcu: ”Nu este luat în calcul pentru donarea de organe”

Surse din spital, despre starea lui Vasile Turcu: ”Nu este luat în calcul pentru donarea de organe”

Surse din spital, despre starea lui Vasile Turcu: ”Nu este luat în calcul pentru donarea de organe”
03 Mar 2017   •   00:17

Vasile Turcu (62 de ani), fost acționar la Dinamo, a încercat să se sinucidă, ieri, în vila lui din București. Descoperit fără suflu de soție, care a chemat și Ambulanța, omul de afaceri se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență Floreasca. Starea lui este critică, scrie Libertatea.

Vasile Turcu a încercat să-și ia zilele, ieri, în jurul orei 10.00, în vila sa de pe strada Nicolae Caranfil, din București! Elena, nevasta fostului acționar dinamovist, l-a găsit în sala de fitness de la subsolul imobilului, cu un cordon în jurul gâtului. Medicii de la SMURD l-au resuscitat, l-au stabilizat și l-au transportat de urgență la Spitalul Floreasca unde, a rămas la Terapie Intensivă sub atenta monitorizare a unei echipe de cardiologi și neurologi.

Aseară, la aproximativ 36 de ore de la incident, starea lui Turcu era neschimbată. ”Pacientul este intubat, nu este conștient, iar funcțiile cerebrale sunt zero”, ne-a descris o sursă medicală situația fostului acționar dinamovist. Practic, a continuat explicația, toate organele funcționează, are puls, urinează, iar activitatea creierului este suplinită de aparate, fără de care, în acest moment, Vasile Turcu nu ar putea trăi.

×
Subiecte în articol: Vasile Turcu stare de sanatate sinucidere
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close