Antena 3 CNN Actualitate Surse: Nati Meir a înşelat mai multe persoane, cărora le promitea că le trimite la muncă în Israel

Surse: Nati Meir a înşelat mai multe persoane, cărora le promitea că le trimite la muncă în Israel

Surse: Nati Meir a înşelat mai multe persoane, cărora le promitea că le trimite la muncă în Israel
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    01 Aug 2012   •   15:20

Nati Meir a luat contact în mod direct cu unele dintre victimele din dosarul în care acesta şi alte persoane sunt cercetate de Poliţia Bucureşti, pentru înşelarea a peste zece persoane cu locuri de muncă în Israel, potrivit unor surde juridice, citate de Mediafax.

Conform acesror surse, Nati Meir s-a întâlnit personal cu mai multe părţi vătămate, cărora le-a promis că, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 400 şi 800 de euro, le facilitează contracte de muncă în Israel, la Tel Aviv,  în domeniul construcţiilor.

Sursele citate au explicat că victimele ajungeau să-i contacteze pe membri grupării, implicit pe Nati Meir, în urma citirii unor anunţuri postate pe internet în legătură cu oferte de muncă în Israel. Astfel, părţile vătămate sunau la contactele postate în anunţuri şi ajungeau la membrii grupării, printre care şi Nati Meir.

La descinderilor de miercuri dimineaţă, una dintre părţile vătămate chiar aştepta în faţa sediului societăţii comerciale, arătându-le poliţiştilor că s-a prezentat la acea adresă pentru a pleca spre Israel.

Sursele citate au arătat că, până la acest moment, s-au înregistrat 13 plângeri penale în legătură cu această faptă şi că achetatorii de la Secţia 1 Poliţie din Capitală au solicitat şi celorlalte secţii să furnizeze informaţii, în cazul în care deţin plângeri similare.

Potrivit surselor citate, poliţiştii au percheziţionat domiciliul lui Nati Meir şi sediul societăţii care se presupune că trebuia să trimită oamenii în Israel, precizând că acesta avea şi un complice, respectiv pe secretara firmei.

Sursele citate au mai arătat că lui Nati Meir i s-a făcut rău în urma percheziţiilor, motiv pentru care a fost solicitată o ambulanţă şi a fost transportat la spital.


×
Subiecte în articol: nati meir bani
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close