Antena 3 CNN Actualitate Sute de oameni aşteaptă din nou la cozi la Direcţia de Permise Pipera

Sute de oameni aşteaptă din nou la cozi la Direcţia de Permise Pipera

Sute de oameni aşteaptă din nou la cozi la Direcţia de Permise Pipera
Sursa foto: foto: Agerpres
25 Noi 2016   •   09:48

Continuă cozile umilinţei la serviciul de eliberare a permiselor. Din nou, sute de oameni s-au aşezat în şir indian încă de azi noapte în speranţa că vor reuşi să ajungă la ghişeu înainte de ora închiderii.

Lipsa de personal pare să fie principala problemă, însă nimeni nu a venit cu soluţii concrete până la această oră.

Ministrul de interne le cere prefectilor din Bucuresti şi Ilfov să gaseasca imediat solutii după ce a devenit o obisnuinta ca sute de oameni sa astepte ore in sir in fata ghiseelor.

Dragoş Tudorache se întâlnește vineri cu cei doi prefecti, iar la finalul discutiilor ar trebui să aflăm şi care sunt soluţiile propuse.

Reporterul Antena 3 Bianca Iacob a oferit mai multe amănunte, în direct de la Ministerul de Interne:

Radu Tudor a comentat, joi seară, la emisiunea ''La ordinea zilei'', cozile uriaşe de la Direcţia Permise de Conducere din București, arătând că ele reprezintă ”expresia priceperii guvernului tehnocrat”.

”Au fost două obiective pe care și le-au impus cei din actualul guvern. Primul, competența, generată evident de tehnocrație și de neaparteneță politică. Al doilea, eliminarea cozilor. Vă spun sincer, de pe vremea lui Ceaușescu nu am mai văzut așa ceva. Stau peste 100 de oameni de la patru dimineața și doar după ce intervine presa se face ceva”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

”Zeci de oameni transmit astfel de imagini din țară, de un an de zile. Suntem singura țară din lume unde oamenii stau la coadă să dea bani”, a mai spus Radu Tudor.

Citește și: Radu Tudor: Cozile uriașe de la permise, expresia priceperii actualului guvern. Nu am mai văzut așa ceva de pe vremea lui Ceaușescu!”

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close