Antena 3 CNN Actualitate Tabăra candidatului Erdogan petrece deja în fața locuinței acestuia: Transmisiune specială Antena 3 CNN de la alegerile prezindențiale din Turcia, 2023

Tabăra candidatului Erdogan petrece deja în fața locuinței acestuia: Transmisiune specială Antena 3 CNN de la alegerile prezindențiale din Turcia, 2023

Soarta Turciei se decide astăzi. Sunt alegeri importante pentru Turcia, pentru Europa, pentru NATO, pentru soarta războiului din Ucraina.

Tabăra candidatului Erdogan petrece deja în fața locuinței acestuia: Transmisiune specială Antena 3 CNN de la alegerile prezindențiale din Turcia, 2023
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2023   •   18:35

Turcia este cel mai important partener economic non UE pentru România. Turcia este cel mai important partener NATO la Marea Neagră. Turcia are relații speciale cu România de mulți ani de zile, însă ele au devenit privilegiate după summit-ul NATO din 2008.

Fiind ora 18.00 și la București și la Instanbul, din acest moment vor apărea primele estimări cu privire la ce s-a întâmplat la urne. Până la această oră a fost interzis prin lege ca astfel de informații să fie publicate.

În ciuda incidentelor destul de mari care au avut loc astăzi ne așteptăm să vedem un rezultat sau o proiecție a rezultatului alegerilor de astăzi în următoarele minute.

Citește și: Vot cu mize uriașe în Turcia. Cum va fi influențată politica externă | Jurnalist: ”A vorbit despre medierea între Rusia şi Ucraina”

Cei din tabăra președintelui Erdongan petrec deja în fața reședinței lui, fiind încrezători că acesta va câștiga din nou alegerile.
 

×
Subiecte în articol: alegeri turcia
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close