Antena 3 CNN Actualitate Tânăr carbonizat într-o maşină cuprinsă de flăcări, accident cumplit cu un ornament din beton, în Slatina

Tânăr carbonizat într-o maşină cuprinsă de flăcări, accident cumplit cu un ornament din beton, în Slatina

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit pe loc, astăzi, carbonizat în maşina pe care o conducea, după un accident cumplit. Maşina a intrat cu toată vitea într-un ornament din beton, la intrare în Slatina.

Tânăr carbonizat într-o maşină cuprinsă de flăcări, accident cumplit cu un ornament din beton, în Slatina
de Alin Tarnovschi    |    12 Feb 2021   •   14:45

Accidentul s-a produs, astăzi, pe DN 65, la intrarea în Slatina, dinspre comuna Valea Mare. Maşina condusă de un tânăr de 23 de ani, care ar fi din comuna Valea Mare, a intrat în plin în ornamentul din beton.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost distrusă, iar apoi a luat foc. Şoferul nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

"Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești, la un accident rutier urmat de incendiu.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat.

Pompierii au lichidat incendiul, trupul neînsuflețit al șoferului fiind extras de pompierii de la descarcerare. Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafață a corpului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

×
Subiecte în articol: Slatina accident
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close