Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Cluj-Napoca, urmărire ca în filme cu Poliția pe urme. Polițiștii au tras în mașină, însă nu au reușit să îl oprească

Tânăr din Cluj-Napoca, urmărire ca în filme cu Poliția pe urme. Polițiștii au tras în mașină, însă nu au reușit să îl oprească

Polițiștii din Cluj au urmărit un tânăr și au tras focuri de armă după el, după ce acesta a furat o dubă și a început să fugă, în ciuda avertismentelor oamenilor legii de a se opri.

Tânăr din Cluj-Napoca, urmărire ca în filme cu Poliția pe urme. Polițiștii au tras în mașină, însă nu au reușit să îl oprească
Sursa foto: Pexels
de Claudia Simion    |    27 Iun 2020   •   16:38

Autoritățile l-au urmărit aproape 30 de kilometri și au încercat să-l determine să se oprească trăgând cu pistolul, însă șoferul de 20 de ani a continuat să fugă. La un moment dat, a oprit duba și s-a ascuns într-o casă.

În cele din urmă, a fost prins. Șoferul din Cluj a fost testat cu etilotestul și s-a descoperit că avea o concentrație de peste 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, tânărul nu avea nici permis de conducere.

Oamenii legii fac cecetări pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Ce spun polițiștii

"Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre furtul unei autoutilitare, din parcarea unui hotel, din municipiul Cluj-Napoca. Autoutilitara a fost dată în atenția patrulelor din întreg județul, formându-se filtre rutiere pe raza întregului județ. La scurt timp, aceasta a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca de către un echipaj din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi.

Polițiștii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, împreună cu echipaje de poliție rutieră și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și Poliției municipiul Gherla și a Serviciului Rutier.

În timpul urmăririi, atât polițiștii cât și jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj-Napoca au tras mai multe focuri de armă, de avertisment și asupra autovehiculului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane. Autoutilitara a fost urmărită aproximativ 25 de km, până în localitatea Bonțida, unde conducătorul a abandonat-o și s-a ascuns într-o locuința din apropiere, unde a fost identificat de către polițiști la scurt timp", informează IPJ Cluj.

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close