Antena 3 CNN Actualitate Tânăr, împuşcat în picior după ce a refuzat să se legitimeze şi a lovit un poliţist (VIDEO)

Tânăr, împuşcat în picior după ce a refuzat să se legitimeze şi a lovit un poliţist (VIDEO)

Tânăr, împuşcat în picior după ce a refuzat să se legitimeze şi a lovit un poliţist (VIDEO)
22 Noi 2009   •   20:44

Un tânăr de 25 de ani din Jamu Mare a fost împuşcat aseară în picior de către un poliţist de frontieră, după ce a refuzat să se legitimeze, a încercat să fugă şi chiar l-a lovit pe agent. La câteva ore după incident, anchetatorii aflau şi de ce a riscat tânărul atât de mult. Nu avea permis. În schimb avea deja dosar penal. În urmă cu doar câteva luni, omorâse, cu motocicleta, o femeie însărcinată. Tot fără permis.

?Eu îl ţineam, m-a lovit peste mână şi obraz... colegul a încercat să-l prindă, l-a lovit pe capotă şi a luat-o la fugă?, povesteşte unul dintre poliţişti. Tânărul nu s-a oprit, chiar dacă poliţiştii l-au somat de mai multe ori, şi a reuşit să fugă câteva sute de metri.

A fost somat să se oprească, dar degeaba. Aşa că agentul a tras. Când tânărul a căzut, s-a apropiat, i-a pus garoul şi a chemat ambulanţa. În urmă cu 7 luni, tot fără a deţine permis de conducere, a omorât o femeie însărcinată, mamă a 8 copii.

Tânărul era cercetat în stare de libertate. Acum, pe lângă ucidere din culpă, va fi acuzat şi de ultraj şi conducere fără permis a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false.



Observator

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close