Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Ucraina, dezbrăcat până la brâu, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia

Un tânăr din Ucraina, dezbrăcat până la brâu, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia

Un tânăr din Ucraina, care a vrut să îşi facă poze şi să se bronzeze, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia, astăzi, în zona de nord a staţiunii.

Un tânăr din Ucraina, dezbrăcat până la brâu, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2022   •   15:14

În jurul orei 14.00, tânărul, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Ucraina, a intrat cu maşina pe plaja din Mamaia, chiar dacă acest lucru este interzis.

Este foarte probabil ca acesta să nu fi cunoscut faptul că nu are voie să intre cu maşina pe plajă, având în vedere că panourile care interzic accesul sunt rare.

Totuşi, gestul ucraineanului, care l-ar putea costa între 10.000 şi 20.000 de lei, asta în cazul în care poliţiştii locali se vor autosesiza şi vor reuşi să îl şi identifice, a fost unul de sfidare, mai ales că, odată ajuns pe plajă, s-a dezbrăcat la bustul gol şi a început să îşi facă poze.

El a stat cu maşina pe plajă câteva zeci de minute, timp în care a continuat să facă poze, să vorbească la telefon şi să trimită fotografii, cel mai probabil, prietenilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Zona de nord a staţiunii Mamaia, unde ucraineanul a intrat pe plajă, este una dintre zonele în care refugiaţii din Ucraina au preferat să se cazeze, având în vedere că multe dintre blocurile din apropiere au o mulţime de apartamente ce sunt închiriate doar pe timpul verii.

Pentru a scoate un ban în plus, proprietarii au închiriat apartamentele până la începutul sezonului viitor refugiaţilor ucraineni care primesc cazare gratuită prin intermedul guvernului, suma decontată fiind de 50 de lei pe noapte.

×
Subiecte în articol: Mamaia Constanța Ucraina
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close