Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Tânăra care a copilărit cu Alexandra Măceșanu: „Doare foarte tare, eu o cunosc și pe mama ei și pe ea. E o fată foarte cuminte, încă sper să fie în viață”

Tânăra care a copilărit cu Alexandra Măceșanu: „Doare foarte tare, eu o cunosc și pe mama ei și pe ea. E o fată foarte cuminte, încă sper să fie în viață”

Tânăra care a copilărit cu Alexandra Măceșanu: „Doare foarte tare, eu o cunosc și pe mama ei și pe ea. E o fată foarte cuminte, încă sper să fie în viață”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
28 Iul 2019   •   00:08

Andreea Sava a prezentat în exclusivitate la „Descoperiți” noi informații despre disparițiile fetelor din Caracal. 

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a sunat la 112 de trei ori pentru a le explica anchetatorilor că e legată cu sârmă, că a fost violată și că e sechestrată. Ultimele ei cuvinte au fost „Vine, vine”. 19 ore a durat din momentul în care a făcut acele apeluri la 112 și până când autoritățile au intervenit. 

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în urmă cu trei luni și jumătate din Caracal și nimeni nu știe nimic de ea de atunci. 

Și mai revoltător, Geneș Mihaiela Geanina a dispărut din Caracal în urmă cu 20 de ani. Părinții ei trăiesc de ani de zile cu această dramă în suflet. 

Ce spun cunoscutele fetelor din Caracal

„Am venit aici din revoltă pentru că nu se află nimic după atâta timp. Ne pasă pentru ne cunoaștem din vedere. Și pe Alexandra și pe Luiza le cunosc. Erau două fete cuminți, liniștite și chiar nu meritau așa ceva. Legat de Luiza, eu cred că ori a fost luată de o bandă de traficanți ori a fost omorâtă de acest monstru, că nu se poate numi om. Dacă era vorba de vreo fată a unui procuror, probabil se acționa mai repede. Puteam să fim noi sau altcineva și tot așa se acționa”, a spus o tânără care le-a cunoscut pe adolescentele dispărute. 

„M-a durut când am aflat ce s-a întâmplat cu Alexandra. Bunicii ei stau casă în casă cu mama mea. O cunosc de mică, a copilărit acolo cu mine. La început nu am crezut. Doare foarte tare, eu o cunosc și pe mama ei și pe ea. A fost o fată foarte cuminte. Nu știu ce a avut omul ăsta în cap. Sperăm în ultimul ceas să nu fie ea, să fie în viață. Cât despre fata de 18 ani nu s-a făcut nimic timp de trei luni de zile”, a spus o altă tânără care a cunoscut-o pe Alexandra. 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: andreea sava Descoperiți Caracal
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close