Antena 3 CNN Actualitate Tânăra de 18 ani care și-a ucis iubitul cu 30 de ani mai în vârstă a avut un martor. Cine a văzut crima, dar nu a putut să facă nimic

Tânăra de 18 ani care și-a ucis iubitul cu 30 de ani mai în vârstă a avut un martor. Cine a văzut crima, dar nu a putut să facă nimic

Tânăra de 18 ani care și-a ucis iubitul cu 30 de ani mai în vârstă a avut un martor. Cine a văzut crima, dar nu a putut să facă nimic
Sursa foto: foto: pixabay.com
10 Noi 2016   •   07:46

Tanara de 18 ani, din Timisoara, care si-a injunghiat mortal iubitul, mai in varsta cu 30 de ani, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile. La audieri, fata si-a recunoscut fapta si, spun apropiatii, suferea de depresie, potrivit stirileprotv.ro.

Cei doi aveau o relatie de doi ani si locuiau impreuna in casa in care, dupa o cearta, s-a petrecut crima. Dan si Cristina s-au cunoscut in urma cu 2 ani, pe cand tanara avea doar 16 ani.

Fata ramasese fara parinti si avea o situatie precara. Cei doi au devenit iubiti, locuiau impreuna si mergeau in vacante, desi intre ei era o diferenta de varsta de 30 de ani. Marti seara, dupa o cearta apriga, adolescenta l-a injunghiat pe barbat.

Apropiatii spun ca tanara suferea in ultima vreme de depresie si era foarte geloasa. Imediat dupa ce a realizat ce a facut, Cristina a sunat la 112 sa ceara ajutor, dar medicii nu l-au mai putut salva pe Dan. Potrivit anchetatorilor, trupul victimei a fost gasit in holul casei.

O camera de supraveghere instalata pe strada pe care locuiau cei doi a surprins momentul in care Cristina, prabusita pe asfalt, primeste ajutor de la medicii de pe ambulanta. Suspecta de crima era in stare de soc si avea o rana la mana. Dupa ce medicii i-au acordat ingrijiri, politistii au condus-o la audieri unde si-a recunoscut fapta.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close