Antena 3 CNN Actualitate Tânără reținută pe aeroport la întoarcerea din luna de miere. ”Detaliul” care a făcut-o să pară suspectă în ochii pasagerilor din avion

Tânără reținută pe aeroport la întoarcerea din luna de miere. ”Detaliul” care a făcut-o să pară suspectă în ochii pasagerilor din avion

 Tânără reținută pe aeroport la întoarcerea din luna de miere. ”Detaliul” care a făcut-o să pară suspectă în ochii pasagerilor din avion
Sursa foto: Foto: Faizah Shaheen/Facebook
05 Aug 2016   •   12:37

O tânără în vârstă de 27 de ani a fost reținută pe un aeroport din Marea Britanie din cauza cărții pe care a citit-o în timpul zborului din Turcia, scrie Daily Mail.

Faizah Shaheen se întorcea din Turcia, acolo unde își petrecuse luna de miere, când a intrat în atenția polițiștilor de pe aeroportul din Doncaster, din Marea Britanie.

Ea a fost văzută de însoțitorii de zbor citind cartea ”Syria Speaks: Art and Culture from the Frontline” (Siria Vorbește: Arta și Cultura din Prima Linie) și a fost raportată ca fiind suspectă de radicalizare.
 
Faizah Shaheen a fost reținută pe aeroport timp de 15 minute, după care a fost eliberată, întreg incidentul lăsându-i însă un gust amar.

”Eram complet nevinovată, dar am fost făcută să mă simt că am făcut ceva greșit. Am fost foarte supărată. Nu puteam înțelege cum faptul că am citit o anumită carte m-a făcut să par suspectă în ochii celorlalți”, a spus Faizah.

×
Subiecte în articol: turcia
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close