Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu, vizat de proteste la Braşov. Liderul manifestanţilor, luat pe sus de poliţişti după ce i-a stropit cu apă de jandarmi

Tăriceanu, vizat de proteste la Braşov. Liderul manifestanţilor, luat pe sus de poliţişti după ce i-a stropit cu apă de jandarmi

Tăriceanu, vizat de proteste la Braşov. Liderul manifestanţilor, luat pe sus de poliţişti după ce i-a stropit cu apă de jandarmi
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Noi 2014   •   08:33

Mai mulţi protestatari au fost ridicaţi de jandarmi, în Braşov, după ce au încercat să intre în clădirea unde Călin Popescu Tăriceanu susţinea o conferinţă.

Protestatarii au făcut tot posibilul pentru a-i irita pe oamenii legii, care au încercat minute în şir să-i îndepărteze în mod paşnic.

Câţiva cetăţeni s-au adunat în centrul Braşovului cu intenţia de a boicota un eveniment la care participa preşedintele Senatului. Deşi erau violenţi verbal, jandarmii au încercat să-i convingă paşnic să părăsească zona.

Liderul grupului de protestatari i-a stropit cu apă pe jandarmi, moment în care a fost luat pe sus şi dus la secţia de poliţie. Tot la secţia de poliţie a mai ajuns şi un al doilea protestatar.

Cei doi se vor alege cu dosar penal pentru ultraj, dar şi cu o amendă usturătoare.

Călin Popescu Tăriceanu a aflat de incident şi a vrut chiar să iasă să le vorbească manifestanţilor nemulţumiţi. La scurt timp, după ridicarea celor doi scandalagii, jandarmii i-au dispersat şi pe ceilalţi protestatari.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close