Antena 3 CNN Actualitate Tatăl lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de maidanezi, recunoaște că a primit bani de la proprietarul terenului

Tatăl lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de maidanezi, recunoaște că a primit bani de la proprietarul terenului

Tatăl lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de maidanezi, recunoaște că a primit bani de la proprietarul terenului
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Aug 2016   •   12:56

Antena 3 a obţinut in exclusivitate documentele care atestă că familia lui Ionut Anghel a primit un milion șase sute de mii de euro despăgubiri, deși în urma cu o zi, tatăl băiatului a declarat că nu a primit nici un ban. Soţia patronului condamnat pentru moartea lui Ionuț a acceptat să vorbească public despre această plată.

Soţia şi avocaţii lui Constantin Ciorăscu au demonstrat cu acte că şi-au îndeplinit toate obligaţiile stabilite de instanţă în cazul decesului lui Ionuţ Anghel. Ramona Ciorăscu a vorbit pentru prima dată, în exclusivitate la Antena 3, despre nenorocirea care s-a întâmplat în urmă cu trei ani.

”În data de 9 iunie, eu, în calitate de soţie a domnului Ciorăscu şi mamă a trei copii minori, am semnat actele în faţa notarului şi am dat două treimi din suma stabilită de instanţă, adică un 1.600.000 de euro”, a spus femeia, la Antena 3.

”Nu am primit niciun cent!”

Tatăl lui Ionuţ Anghel a declarat sâmbătă, în exclusivitate pentru Antena 3, că, deşi instanţa a hotărât că trebuie să primească 2 milioane 400 de mii de euro despăgubire pentru moartea băiatului său, nu a văzut niciun ban.

Ulterior, tatăl lui Ionuţ Anghel a recunoscut că a primit toţi banii pe care familia Ciorăscu trebuia să-i plătească.

O treime din despăgubirile cuvenite, conform sentinţei definitive, trebuie plătită de Administraţia Domneiului Public Sector 2, care până acum nu a virat banii.

Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului pe care în septembrie 2013 Ionuț Anghel a fost sfâșiat de câini a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close