Antena 3 Actualitate Tatăl ultimului tânăr care a murit după Colectiv: „Acum îl înțeleg pe fiul meu, pe buzele căruia citeam: a fost cel mai mare haos”

Tatăl ultimului tânăr care a murit după Colectiv: „Acum îl înțeleg pe fiul meu, pe buzele căruia citeam: a fost cel mai mare haos”

25 Oct 2019   •   09:20
Tatăl ultimului tânăr care a murit după Colectiv: „Acum îl înțeleg pe fiul meu, pe buzele căruia citeam: a fost cel mai mare haos”

Valter Sienerth, tatăl lui Radu, ultimul tânăr rănit care a murit după incendiul de la Colectiv, a vorbit despre filmările secrete din seara tragediei, scrie Libertatea.

Acesta a precizat că fiul său a ieșit pe picioare din club, ridicându-se dintr-o grămadă de corpuri, dar nimeni nu l-a băgat în seamă în acea seară.„S-a pus în genunchi, cerând să fie urcat într-o ambulanță”, a dezvăluit acesta.

Aflat pe patul de spital, Radu i-a spus tatălui său că așa haos nu a văzut în viața lui, referindu-se la intervenția din seara tragediei.

„Se spunea ca incendiul a fost un act terorist. Nu, ăsta e act teorist, că nu știm să intervenim și să îi salvăm pe cei care au avut zile de la Dumnezeu”, a mai spus tatăl băiatului.

Radu Sienerth a murit la Spitalul Floreasca, după 4 luni și jumătate, fiind ultima victimă rănită care și-a pierdut viața în urma incendiului din 30 octombrie 2015.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close