Antena 3 CNN Actualitate Taxi spulberat de o maşină de lux şi încă doi morţi cu zile! Vezi imagini de groază de la accident

Taxi spulberat de o maşină de lux şi încă doi morţi cu zile! Vezi imagini de groază de la accident

Taxi spulberat de o maşină de lux şi încă doi morţi cu zile! Vezi imagini de groază de la accident
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Noi 2011   •   08:53
Un tânăr vitezoman, fiu de bancher şi student în Olanda, a provocat un carnagiu, dimineaţă, pe Calea Floreasca, din Capitală. Gonea cu 180 de kilometri pe oră, spun martorii, la bolanul bolidului său 4x4, când a lovit o maşină pe bulevard şi-apoi a spulberat un taximetru.

Taximetristul şi clienta sa au murit pe loc. Tânărul plecase, se pare, pe patru cărări dintr-un club, iar o patrulă de poliţie gonea după el. A refuzat să sufle în fiolă şi să i se recolteze probe de sânge.

Încă mai cânta muzica în bolidul tânărului când medicii au ajuns la victime. Andronie Traian Andrei, fiul lui Jean Androni, un influent bancher din capitală, petrecuse toată noaptea într-un club de fiţe. Şi-a luat două prietene şi a plecat spre casă.
 


Un taximetrist s-a oferit să-l ducă acasă. A refuzat şi s-a urcat la volanul maşinii sale de lux. O patrulă a poliţiei i-a făcut semn să oprească, însă tânărul a călcat pedala până la podea.

Cu poliţiştii tot mai aproape, tânărul a accelerat la maximum. A acroşat o altă maşină, iar în urma impactului, bolidul său a fost proiectat peste taximetru.

Tânăra a fost aruncată prin lunetă pe trotuar. Şi-a dat ultima suflare sub ochii îngroziţi ai prietenilor.

 


Tânărul va rămâne în arest cel puţin până duminică, urmând să fie dus în faţa judecătorilor.

Traficul rutier în zonă a fost întrerupt câteva ore.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close