Antena 3 CNN Actualitate Telefoane iPhone contrafacute, descoperite de vameși

Telefoane iPhone contrafacute, descoperite de vameși

Telefoane iPhone contrafacute, descoperite de vameși
Sursa foto: foto: pixabay.com
12 Ian 2016   •   13:49

Inspectorii vamali au interceptat în Portul Constanţa un container cu telefoane contrafăcute sosite din China pentru pentru un importator din Republica Ucraina.

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de Direcţia Regională Vamală, inspectorii Biroului vamal de frontieră Constanţa au descoperit în urma verificării unui container sosit din China, pentru o societate cu sediul în Ucraina, 8.104 telefoane mobile susceptibile de a fi contrafăcute sub denumirea şi însemnele mărcii APPLE IPHONE, estimate la aproximativ 12.579.160 lei, transmite Agerpres.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi transport au mai fost descoperite 24.120 lămpi de iluminat tip bec cu LED, în valoare totală de aproximativ 241.200 lei, mărfurile fiind nedeclarate la autorităţile vamale.

Mărfurile de contrabandă, evaluate în total la 12.820.360 lei au fost în reţinute de autorităţi conform legislaţiei naţionale şi europene privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, menţionează sursa citată.

×
Subiecte în articol: China
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close