Antena 3 CNN Actualitate Tentativă de asasinat la Timișoara. Gloanțele i-au ciuruit maşina nepotului lui Zaher Iskandarani

Tentativă de asasinat la Timișoara. Gloanțele i-au ciuruit maşina nepotului lui Zaher Iskandarani

Tentativă de asasinat la Timișoara. Gloanțele i-au ciuruit maşina nepotului lui Zaher Iskandarani
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
19 Ian 2017   •   08:14

Nepotul lui Zaher Iskandarani a fost împuşcat în Timişoara. Glonţul l-a rănit la o mână şi a fost dus la Spitalul Municipal din oraș. Nu se știe deocamdata identitatea atacatorului. Se pare că la mijloc este o reglare de conturi.

Fatid Jamil este nepotul fugarului Zaher Iskandarani, cel care în 2014 a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru contrabanda cu ţigări.

Reglarea de conturi a avut loc chiar în centrul Timişoarei. Atacatorii l-au surprins pe Fadi Jamil în momentul în care ieşea de la sala de sport şi urca în maşină.

Nepotul lui Zaher Iskandarani a fost rănit la mână, dar gloanțele i-au ciuruit toată maşina.

Locul agresiunii a fost împânzit imediat de mai multe echipaje ale poliţiei şi jandarmeriei, iar autorităţile încearcă să îi găsească pe autorii atacului.

Numele lui Zaher Iskandarani este asociat cu contrabanda cu ţigări încă din 1990. Sirianul a dispărut însă din ţară în 2014, chiar cu o zi înainte de pronunţarea sentiinţei definitive. Instanţa l-a condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Prin afacerile sale ilegale, Iskandarani a păgubit statul român cu sute de mii de euro. Acum este dat în urmărire internaţională.

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close