Antena 3 CNN Actualitate Tocmai când temperaturile sunt caniculare, s-au trezit să "toaleteze copacii". Ce fac aceşti oameni nu e autorizat de primărie

Tocmai când temperaturile sunt caniculare, s-au trezit să "toaleteze copacii". Ce fac aceşti oameni nu e autorizat de primărie

Tocmai când temperaturile sunt caniculare, s-au trezit să "toaleteze copacii". Ce fac aceşti oameni nu e autorizat de primărie
Sursa foto: Foto: [email protected] via Diana David
de O.P.    |    19 Iun 2012   •   11:23

Cum la noi toate se fac invers, când nu trebuie, şi toaletarea copacilor intră în această categorie. Tocmai acum, când temperaturile caniculare dau de furcă bucureştenilor care stau la bloc, muncitorii s-au găsit să taie crengile copacilor.

Însă iată ce ne-a scris pe adresa de mail [email protected] Diana David, o utilizatoare a site-ului nostru:

"Vreau sa va alertez in legatura cu asa zisa "toaletarea copacilor" lansata de primarie.  Pe Alexandru Donici 30 sect 2, ultimele 2 zile a inceput defrisarea strazii. Copacililor sanatosi li se taie toate crengile, se lasa doar trunchiul si asta in plina arsita! Puteti verifica pe Google map cum erau copacii inainte si cum au ramas acum!

In plus cred ca aceasta firma, angajata de ADP sect 2, taie acesti copaci atat de mult pentru a face bani cu ramasitele de copac!
 
Am sunat la primarie la directia mediului si mi s-a spus ca primaria nu autorizeaza taierea copacilor decat in anumite perioade, primavara si toamna si la anumite specii de copaci precum plopul si dudul, daca nu ma insel. In cazul in care exista un copac uscat e normal sa fie taiat, insa in plina arsita este interzisa aceasta defrisare pentru ca se usuca copacii! Alta chestie este ca aceasta strada nu are linii de tramvai sau troleu si crengile nu acopera semnele de circulatie!

Am sunat la ADP sect 2 la Spatii verzi si vad ca nu iau nici o masura. Va rog sa ajutati mentinerea  copacilor sanatosi de la defrisare!"

Dacă ai imagini care pot deveni o ştire, trimite-le pe adresa de mail [email protected]





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close