Antena 3 CNN Actualitate Tolo.ro: Scandal în Sănătate! Armeanu, Secureanu 2! Ministerul Sănătății a trimis la DNA achizițiile făcute de directorul spitalelor bucureștene pe când era manager la SJ Ilfov

Tolo.ro: Scandal în Sănătate! Armeanu, Secureanu 2! Ministerul Sănătății a trimis la DNA achizițiile făcute de directorul spitalelor bucureștene pe când era manager la SJ Ilfov

Tolo.ro: Scandal în Sănătate! Armeanu, Secureanu 2! Ministerul Sănătății a trimis la DNA achizițiile făcute de directorul spitalelor bucureștene pe când era manager la SJ Ilfov
Sursa foto: Foto: GSP
19 Dec 2016   •   12:27

Ministerul Sănătății a trimis la DNA achizițiile făcute de directorul spitalelor din Capitală, Eduard Armeanu, pe vremea când era manager la Spitalul Județean Ilfov, potrivit Tolo.ro.

Eduard Armeanu a condus Spitalul Județean de Urgență Ilfov folosind rețete similare cu cele ale lui Florin Secureanu, fostul director al Spitalului "Malaxa". Secureanu și Armeanu fac parte dintr-o rețea. Ei folosesc zeci de firme și metode comune.

Gazeta Sporturilor publică date dintr-un raport al Corpului de Control al Ministerului Sănătății. "După ce au ales, la întîmplare, cîteva achiziții încheiate de Armeanu, inspectorii s-au luat cu mîinile de cap. Și au trimis la DNA contractele, printre care și unele în care Armeanu dă bani unor firme de IT fără să poată demonstra ce au prestat", scriu jurnaliștii de la GSP.

În timp ce banii mergeau la pilele managerului, la secția de nou-născuți din Spitalul Județean de Urgență Ilfov se refolosesc și materialele sanitare de unică folosință.

Ajuns în Primărie, Eduard Armeanu și-a adus și contractele cu aceste pile, potrivit jurnaliștilor. Armeanu este și autorul unei gestiuni asemănătoare cu a lui Secureanu atît la Spitalul Ilfov, unde a stat 6 ani, cît și în cele 6 luni cît a fost director în Primăria Bucureștiului.

 

×
Subiecte în articol: Ministerul Sănătății DNA achizitii DNA
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close