Antena 3 CNN Actualitate Tolontan: Spitalul Bagdasar-Arseni recunoaște infecții cu două bacterii nosocomiale, în timp ce DSP spune că sunt mai multe

Tolontan: Spitalul Bagdasar-Arseni recunoaște infecții cu două bacterii nosocomiale, în timp ce DSP spune că sunt mai multe

Tolontan: Spitalul Bagdasar-Arseni recunoaște infecții cu două bacterii nosocomiale, în timp ce DSP spune că sunt mai multe
02 Mar 2017   •   10:05

Jurnaliştii de investigaţie Cătălin Tolontan, Mirela Neag şi Răzvan Luţac (Gazeta Sporturilor) au prezentat miercuri pe Tolo.ro un nou caz dramatic legat de infecţiile intraspitaliceşti. Este vorba despre o tânără de 36 de ani care s-a internat pe 28 noiembrie în Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti pentru o operaţie de hernie cervicală.

După operaţie, care a fost făcută de profesorul doctor Mircea Gorgan, fata nu s-a simţit prea bine. Ulterior, în sângele acesteia au apărut infecții nosocomiale. Mama este înștiințată doar de una dintre bacterii: Clostridium. De fapt, Georgiana Maxim era infectată și cu Stafilococul auriu.

Joi, Tolo.ro continuă dezvăluirile legate de acest caz:

''Jurnalul „doamnei asistente Maxim”, cum îi spuneau pacienții din Onești. Ajunsă, ea însăși, în spital, alături de fiică.

Viorica e asistentă medicală și mama Georgianei Maxim, fata de 36 de ani, nebună după sport, care vine ”la București, că aici sunt spitalele cele mai bune”.

Pe 7 decembrie 2016, Georgiana se operează de hernie de disc cervicală C6-C7 la ”Bagdasar-Arseni”.

După intervenția chirugicală se întâmplă ceva neprevăzut.

Georgiana nu mai poate mișca piciorul stâng. Mama începe să țină un jurnal.

Și, într-un joc nevinovat, jocul însănătoșirii, la rugămintea fetei mama îi face fotografii o dată la câteva zile, ”pentru că vreau să pun pe un blog povestea felului în care m-am făcut bine”.
”E ceva în capul meu?”

Imediat după operație, fata acuză dureri mari de cap.

”Georgiana spune tot timpul: . Medicii nu înțeleg de ce o doare”, notează Viorica în jurnal.''

Continuarea, AICI.

×
Subiecte în articol: tolo.ro Catalin Tolontan
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close