Antena 3 CNN Actualitate "Totul s-a întâmplat la vedere!" Profesor acuzat că a hărţuit sexual mai multe eleve, apărat de părinţii copiilor

"Totul s-a întâmplat la vedere!" Profesor acuzat că a hărţuit sexual mai multe eleve, apărat de părinţii copiilor

"Totul s-a întâmplat la vedere!" Profesor acuzat că a hărţuit sexual mai multe eleve, apărat de părinţii copiilor
Sursa foto: Foto: www.goodenoughmother.com
11 Iun 2013   •   21:08
Şapte fetiţe de 12 ani din Buzău îşi acuză dascălul că, în timpul orei, le-a atins în zonele intime, le-a mângâiat şi le-a sărutat pe gură. Martori la ora profesorului au fost colegii fetelor. Declaraţia de apărare a celui învinuit este uluitoare: "Totul s-a întâmplat la vedere."

Şapte eleve de clasa a 6-a au luat parte la ora altfel oferită de profesorul de muzică. În loc de note pe portativ, dascălul de 55 de ani ar fi vrut să le înveţe "muzica dragostei".

Chiar sub ochii colegilor. Salvate de clopoţel, fetele au alergat la diriginte şi i-au povestit de atingerile intime şi mirosul de alcool.

Bărbatul a fost ridicat pentru 24 de ore şi este anchetat disciplinar.

Între timp, ceilalţi părinţi strâng semnături de susţinere pentru a le depune la dosar. Pun acuzaţiile adolescentelor pe seama vârstei vulnerabile.

Este un om deosebit. Un om care i-a educat pe copiii noştri în spirit religios şi crestinesc” spune unul dintre aceşti părinţi.

O educaţie din cauza căreia fetele s-ar putea alege cu traume serioase. Pentru vindecarea lor îşi va da silinţa psihologul şcolii, părinţii şi timpul.

 

 

 

×
Subiecte în articol: profesor abuz sexual
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close