Antena 3 CNN Actualitate Un tractorist din Arad a arat un drum judeţean: "L-a pregătit pentru semănat"

Un tractorist din Arad a arat un drum judeţean: "L-a pregătit pentru semănat"

Un tractorist din Arad, cel mai probabil neatent sau băut, a arat un drum judeţean situat între localităţile Lipova şi Șiștarovăț. Plugul tractorului a fost lăsat jos intenţionat sau s-a rupt, astfel că plugul a făcut un crater uriaş pe mijlocul drumului.

Un tractorist din Arad a arat un drum judeţean: "L-a pregătit pentru semănat"
Sursa foto: Facebook / AradTraffic
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2020   •   14:26

"DJ 572 Lipova - Sistatovat. Un conducator, de utilaj agricol, a hotărât să-l are. Sper să fie luate măsurile legale, iar faptasul să plătească", a scris Garofita Scorobete într-o postare în grupul de Facebook - AradTraffic.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, după ce tractoristul a ajuns pe DJ 572, iar din motive încă necunoscute, a lăsat jos plugul tractorului, distrugând astfel asfaltul deja aflat într-o stare degradată, pe o distanţă de câţiva metri.

Procedural, autorităţilor le va fi extrem de dificil să îl identifice pe tractorist, iar apoi să reuşească să scoată de la acesta banii necesari reparaţiilor drumului, astfel că, cel mai probabil, drumul judeţean va fi reparat în momentul în care va fi reasfaltat în întregime.

Până atunci, groapa de câţiva metri creată de tractorist va deveni o adevărată capcană pentru şoferi.

La rândul lor, şoferii din grupul AradTraffic au făcut haz de necaz: "Ai așteaptă 2 ore că vin să-l ar cu totul și după pregătesc pentru semănat".

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close