Antena 3 CNN Actualitate Trafic îngreunat în nordul Capitalei, după un accident cu șapte mașini pe DN1: Trei persoane au fost rănite

Trafic îngreunat în nordul Capitalei, după un accident cu șapte mașini pe DN1: Trei persoane au fost rănite

Un accident în care au fost implicate șapte mașini a avut loc, în această dimineață, pe Șoseaua București-Ploiești DN1, în dreptul aeroportului Băneasa, pe sensul de ieșire din București.

Trafic îngreunat în nordul Capitalei, după un accident cu șapte mașini pe DN1: Trei persoane au fost rănite
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    04 Apr 2022   •   08:20

În jurul orei 06.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Șos. București-Ploiești.

Din primele date, accidentul s-a produs pe Șos. București-Ploiești, sensul către Otopeni, în apropiere de pasarela IKEA, fiind vorba despre șapte autovehicule implicate.

În urma impactului au rezultat trei victime. Persoanele în cauză au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind zero. 

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

În urma tamponării în lanț, traficul în nordul Capitalei este îngreunat, fraficul în zonă se desfășoară cu dificultate sub îndrumarea polițiștilor rutieri, iar coloanele de mașini se întind pe mai mulți km, pe sensul de ieșire din Capitală, încă din zona Arcului de Triumf.

×
Subiecte în articol: trafic ingreunat accident masini ranite
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close