Antena 3 CNN Actualitate Traficul feroviar între Moldova şi Ardeal reluat. Trenurile ajung cu întârziere

Traficul feroviar între Moldova şi Ardeal reluat. Trenurile ajung cu întârziere

Traficul feroviar între Moldova şi Ardeal reluat. Trenurile ajung cu întârziere
26 Noi 2008   •   18:09

Traficul feroviar între Transilvania şi Moldova este blocat pe sectorul de cale ferată Grădiniţa ? Larion, Bistriţa Năsăud, după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de zăpadă pe calea ferată şi peste liniile electrice de contact.
Garniturile care au plecat din Moldova către Ardeal au mers pe rute ocolitoare şi au avut întârzieri de peste trei ore.
Mai multe trenuri au fost anulate, iar altele sunt deviate. Tronsonul de cale ferată Vatra Dornei - Ilva Mică rămâne închis până la degajarea arborilor şi remedierea avariilor la liniile electrice, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care arată că circulaţia trenurilor va fi deviată pe ruta ocolitoare Suceava - Bacău - Adjud ? Ghimeş.
Angajaţii CFR şi cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au lucrat încontinuu pentru a îndepărta copacii şi bolovanii de pe calea ferată. Circulaţia trenurilor a fost reluată, însă acestea sosesc în continuare cu întârziere.
Cu întârziere au ajuns la destinaţie şi călătorii care se aflau miercuri noapte în trenul Iaşi - Galaţi. Aceştia au rămas blocaţi în judeţul Bistriţa Năsăud, iar garnitura a fost trasă în gara din Vatra Dornei. Călătorii au primit alimente şi ceai, apoi au plecat pe altă ruta spre destinaţie.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Ardeal
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close