Antena 3 CNN Actualitate Tragedia din Colectiv schimbă regulile şi pentru elevi

Tragedia din Colectiv schimbă regulile şi pentru elevi

Tragedia din Colectiv schimbă regulile şi pentru elevi
Sursa foto: sursa: rapas.wordpres.com
03 Noi 2015   •   23:29

Serbarile scolare in alte spatii decat in scoala vor fi organizate numai dupa verificarea acestora, personal de directorul institutiei de invatamant, si cu acordul parintilor, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Marian Banu, potrivit ziare.com.

"Activitatile si manifestarile cultural artistice care presupun participarea unui numar mai mare de elevi, cum ar fi baluri ale bobocilor si absolventilor, serbari scolare, spectacole, programate a se desfasura in alte locatii, cluburi, discoteci, localuri de alimentatie, vor fi organizate cu respectarea unor reguli foarte clare care sa asigure securitatea elevilor", a declarat Marian Banu.
Astfel, la nivelul fiecarei unitati de invatamant se va intocmi o procedura clara pentru desfasurarea in bune conditii a evenimentelor.

"Directorii au obligatia de a controla personal locatiile unde este programata activitatea, decoratiunile, cat si avize de functionare, autorizatie PSI (de prevenirea si stingerea incendiilor), aviz de la directiile de sanatate publica", a mai spus Banu.

Toate activitatile organizate in afara scolii vor fi aprobate de consiliul de administratie al unitatii si vor avea acordul scris al parintilor elevilor participanti.


×
Subiecte în articol: Clubul Colectiv balul bobocilor
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close