Antena 3 CNN Actualitate Tragedie azi-noapte pe DN1. Un om de afaceri a murit într-un accident groaznic

Tragedie azi-noapte pe DN1. Un om de afaceri a murit într-un accident groaznic

Tragedie azi-noapte pe DN1. Un om de afaceri a murit într-un accident groaznic
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Milca Mulders
06 Ian 2017   •   10:53

Un cunoscut om de afaceri din Turda a murit joi seara in urma unui accident care a avut loc pe Drumul National 1. Masina pe care o conducea barbatul in varsta de 62 de ani a ajuns pe celalalt sens de mers, a izbit un TIR si s-a oprit intr-un parapet, potrivit stirileprotv.ro.

Impactul a fost atat de puternic incat victima nu a mai avut nicio sansa de supravietuire. Dupa primele cercetari, anchetatorii spun ca iau in calcul toate variantele, mai ales ca la fata locului nu au gasit urme de franare.

Soferul in varsta de 62 de ani era singur in autoturism si se indrepta catre Turda. Pe DN1 insa, intr-o curba, a pierdut controlul asupra volanului si a ajuns cu masina pe celalalt sens de mers. A lovit frontal un TIR care circula regulamentar si s-a oprit intr-un parapet de pe marginea soselei.

Barbatul, un cunoscut om de afaceri din Turda si fost candidat anul trecut la functia de primar al municipiului din partea Partidului Social Romanesc, a murit pe loc. Pompierii au intervenit cu un echipaj de la descarcerare pentru a scoate din autoturism trupul neinsufletit.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close