Antena 3 CNN Actualitate Tragedie fără margini la Cluj. O tânără a murit după ce a fost înjunghiată fără milă de iubitul gelos

Tragedie fără margini la Cluj. O tânără a murit după ce a fost înjunghiată fără milă de iubitul gelos

Tragedie fără margini duminică noapte în Cluj. O tânără de 30 de ani, originară in Suceava a fost ucisă fără milă de bărbat. Femeia nu a mai avut nicio șansă.

Tragedie fără margini la Cluj. O tânără a murit după ce a fost înjunghiată fără milă de iubitul gelos
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2020   •   14:54

Ioana Valentina Catargiu a fost victima Mohamed Iman Mustafa Mohamed, un tânăr de 28 de an. Bărbatul, al cărui tată e alegerian și mamă româncă, din Udești, a avut o relație cu victima. Femeia însă a vrut să îi pună capăt idilei, după ce și-a dat seama că Mustafa era foarte gelos.

Bărbatul nu a suportat gândul ca ar putea să o piardă pe Ioana, așa că într-un acces de furie a pândit-o pe stradă și a înjunghiat-o de mai multe ori. Femeia a murit pe loc, medicii aflați la fața locului au putut doar să îi declare decesul.

Victima se întorcea de la părinți în noaptea crimei

Ioana își vizitase părinții chiar la sfârșitul săptămânii trecute și se întorsese cu autocarul de la Suceava la Cluj, duminică noaptea. A luat un taxi spre casă, din autogară, iar pe aleea din fața scării blocului a fost atacată și ucisă cu mai mult de 10 lovituri de cuțit.

Criminalul a fugit apoi și a fost prins abia după 12 ore, în satul în care locuiesc părinții lui, la Suceava, ascuns după sobă.

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close